Colin2000 0 Report post Posted November 16, 2017 Witam. Interesuję mnie opinia na temat tego testosteronu z firmy Bałkan. Biłem Alchemi? obecnie chciałbym się przerzucił na tego Bałkana. Jakie macie wrażenia? Czy stężenie jest w miarę ok? Quote Share this post Link to post Share on other sites
mikouriusz 0 Report post Posted September 19, 2018 Witam . Mam metk? i propek jutro będzie na miejscu . Od piątku Ba?kan prop wje?d?a metą biorą 2 dzień zobaczymy jak rezultaty zaczynam od kicka 2 szoty na start i potem 100 mg co drugi dzień będę pisał Quote Share this post Link to post Share on other sites
mikouriusz 0 Report post Posted September 19, 2018 Witam . Mam metk? i propek jutro będzie na miejscu . Od piątku Ba?kan prop wje?d?a metą biorą 2 dzień zobaczymy jak rezultaty zaczynam od kicka 2 szoty na start i potem 100 mg co drugi dzień będę pisał Quote Share this post Link to post Share on other sites
mikouriusz 0 Report post Posted September 19, 2018 Witam . Mam metk? i propek jutro będzie na miejscu . Od piątku Ba?kan prop wje?d?a metą biorą 2 dzień zobaczymy jak rezultaty zaczynam od kicka 2 szoty na start i potem 100 mg co dzień uu pisał Quote Share this post Link to post Share on other sites