Siema wszystkim.
Mam pytanko!
Właśnie jestem w połowie zażywania 5 fiolki testosteronu(krótkiego) i chciałbym przejść na długi. Na stronie znalazłem enathan enabol 250. Dawka dla średnio zaawansowanych to między 300 a 500mg i ja tak bym właśnie chciał go brać(500mg) . Pytanko mam takie czy to dobry wybór czy może jakiś inny jest lepszy? Czy taka dawka będzie ok? (nie chce brać 1cm bo uważam że to jeszcze za wcześnie) i nie chce też brać innych witaminek. To coś na zasadzie dobrego smarowania dla lepszych osiągnięć i samopoczucia ale bez przegięcie. W jakich odstępach brać w takich ilościach? Pozdrawiam.

Cykl na krótkim
Rozpoczęty przez
jns7383
, gru 31 2017 06:03
Brak odpowiedzi do tego tematu
Napisano 31 grudzień 2017 - 06:03
Napisano 05 styczeń 2018 - 17:29
po co brales propa jak chcesz teraz brac dlugiego ? chcesz rzezbe czy mase ? jak chcesz przejsc na dlugi estr to musisz wiedziec ze on sie dlugo rozkreca ok 3 tyg wiec jak juz jedziesz propa to zanim Ci sie ten dlugi rozkreci to mozesz go pociagnac jeszce jak juz go bijesz. enan w pierwszym tyg 250 pozniej 500 w dwoch dawkach po 250 np poniedzialek i piatek czy enabol 250 to juz twoja sprawa ja bazuje glownie na alpha pharma balkan swiss shree
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych